Wie zijn wij ?


DE PRAKTIJK

Tandartspraktijk Zuiderkaag is een moderne praktijk voor algemene tandheelkunde in de gemeente Schagen. Sinds 2005 is deze praktijk gevestigd in een ruim en goed bereikbaar pand, direct aan een belangrijke verkeersader en op loopafstand van het station. De tandartsen en mondhygiŽnisten werken samen met de patiŽnten aan een optimale gezondheid van de mond. Hiervoor zijn meerdere behandelkamers beschikbaar, stuk voor stuk uitgerust met moderne apparatuur. Kwaliteit en duidelijkheid zijn bij alle behandelingen in onze praktijk de belangrijkste trefwoorden. Nieuwe patiŽnten zijn van harte welkom.

TANDHEELKUNDE

In onze praktijk wordt algemene tandheelkunde aangeboden. Daartoe behoren onder meer periodieke controles, behandeling van tandbederf en ontstekingen, uitvoering van wortelkanaalbehandelingen en plaatsing van kronen, bruggen en/of protheses. Preventie staat bij ons bovenaan, voorkomen is immers altijd beter dan genezen. Het belang van goede tandheelkunde wordt vaak onderschat, maar een slecht gebit heeft effect op veel andere lichaamsfuncties. Daarom wordt hier alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat elke patiŽnt het belang van een goed gebit inziet. Daarnaast wordt samengewerkt met diverse specialistische praktijken in de regio, zodat altijd de juiste vorm van tandheelkundige zorg beschikbaar is.

MONDHYGIňNE

Door een goede mondhygiŽne kan tandbederf worden voorkomen. Daarbij gaat het niet alleen om het regelmatig goed poetsen van de tanden. De mondhygiŽnisten van onze praktijk zijn gespecialiseerd in gebitsreiniging en behandeling van tandvleesproblemen. Ze geven waar nodig poetsinstructies en adviseren over de juiste reinigingsmiddelen voor het gebit. Alles is erop gericht om het gebit zo lang mogelijk in optimale staat te houden. Dat is maatwerk, want iedere mond is anders en iedereen heeft een andere leefwijze. Samen met de tandartsen zorgen de mondhygiŽnisten ervoor dat de mond in een zo gezond mogelijke conditie blijft.Alle rechten voorbehouden (C) 2016 :: Tandartspraktijk Zuiderkaag