Werkwijze

Onze werkwijze

De halfjaarlijkse controle vormt de basis voor een gezond gebit. Immers, de tandarts kan tijdens zo’n controle vaststellen of er problemen zijn of dreigen te ontstaan.

We hechten zeer aan een goed contact met elke patiënt. Daarom nemen we rustig de tijd om te luisteren en om de klachten goed te bespreken. Aansluitend wordt een behandelplan opgesteld, waarbij we duidelijk zijn over de te nemen stappen en de kosten die daarmee gepaard gaan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

We kiezen dus bewust voor een transparante en laagdrempelige werkwijze. Iemand die de periodieke controles overslaat en alleen naar de tandarts gaat wanneer het echt nodig is, doet zichzelf behoorlijk tekort. Een relatief klein probleem kan dan onnodig groot worden.

Het hygiëneprotocol is gebaseerd op de strenge eisen van de Wet Infectie Preventie (WIP) en voldoet aan de hoogste normen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij brancheorganisaties KNMT (tandartsen) en NVM (mondhygiënisten), het kwaliteitsregister tandartsen en de klachtenregeling van de KNMT.

Patiënt worden

Bel ons vandaag

0224 – 57 10 70

Copyright © Tandartspraktijk Zuiderkaag

Website door Irmedia